The Harder I Work the Luckier I Get

The Harder I Work the Luckier I Get

 

Idag var alltså första dagen och jag täckte målet på 4147 tecken. Jag fick till och med ihop 9118 tecken. Det är alltså mer än det dubbla så det känns riktigt bra. Det är klart att det kan hände att livet kommer att komma emellan under dessa 80 dagar av skrivande. Jag kanske inte skriver alls en dag eller så får jag bara ner en ynka mening. Jag kanske raderar text? Gör om någonting helt…

Vinsten idag var att jag satte mig ner och skrev, precis som jag sa att jag skulle göra och jag blev belönad. Skrivandet flyter på för att jag inte sitter och väntar på inspiration. Jag bara skriver. Nu är det dock dags att gå lägga sig.

79 dagar kvar.

ps. jag kommer att grönmarkera mitt tecken-tal i info-rutan om allt går enligt plan och rödmarkera om jag ligger efter.  

2 kommentarer till The Harder I Work the Luckier I Get

  1. Hmm. Jag hjälpte någon att fixa till en ”termometer” för att visa grafiskt hur en namninsamling fortskred. Jag skall se om jag kan hitta de instruktionerna (om du är intresserad…)
    Lycka till med det fortsatta skrivandet.

    • Det låter ju jättebra, jag rotade runt efter en mer grafisk lösning men kunde inte hitta någonting snyggt. Så då gav jag upp när jag insåg att jag lade ner mer tid på letandet än skrivandet.. Haha.. Tack för uppmuntran 🙂

Skriv en kommentar